verkoop

“De schoonheid van de imperfectie”

Soms lijkt het werk op elkaar, toch is ieder object uniek in vorm en kleur. Daarbij zullen imperfecties altijd wel ergens voelbaar en zichtbaar zijn. In Japan is er zelfs een kunststroming en filosofie die uitgaat van de acceptatie van imperfectie, genoemd Wabi-sabi. Door verkoop van mijn werk kan ik deze schoonheid met plezier verder blijven ontwikkelen.

Een zin uit het nummer Anthem van Leonard Cohen ‘a crack in everything’ is ook voor mij belangrijk om te realiseren: “Dit is het en dat is goed genoeg”.

Uit voorraad leverbaar

Via de pagina aanbod zie je de voorbeelden van objecten die gekocht kunnen worden. Noteer het nummer dat onder de foto staat. Wanneer je op de foto klikt zie je een vergroting. Laat via het contactformulier weten dat je interesse hebt.

Het kan zijn dat het werk inmiddels verkocht is. Graag overleg ik met je over de mogelijkheden een vergelijkbaar object te maken. Realiseer je daarbij dat het werk uniek en handgemaakt is.

Eventuele kosten voor verzekering van verzending zijn voor rekening koper. Je kunt ook een afspraak maken om je bestelling op te halen (in Leusden) en dan contant afrekenen.

Let op: kleuren kunnen afwijken!

De kleuren van het getoonde keramiek op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer/mobiel zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Wil je er dus zeker van zijn of het object/werkstuk dat is wat je er van verwacht, maak dan een afspraak om het in het echt te bekijken.

In opdracht

Ook is het mogelijk om mij een opdracht te geven, waarbij ik vanuit de mogelijkheden die er zijn qua materiaal, vorm en kleur, een afspraak maak. Aanwezig keramiek kan hier de inspiratie of het voorbeeld voor zijn.

Contact

Ben je geïnteresseerd? Misschien wil je weten hoe het werkstuk tot stand is gekomen? Stuur mij een bericht via het contactformulier over welk keramiek je graag wilt overleggen. Geef daarbij het nummer op van de betreffende foto (staat er onder).